Met trots presenteer ik u een greep uit de vele projecten waaraan ik met veel passie en liefde heb gewerkt. Van mijn klanten krijg ik de feedback dat zij uiterst tevreden zijn met het resultaat en genieten van een tuin die volgens hun wensen is gerealiseerd.

    Stadstuin Asperen
    Opdracht:
    Het realiseren van een praktische vermaaktuin voor een gezin met 4 tieners en een hond. In de achtertuin moet een royale zwemvijver komen evenals ruime terrassen voor een grote eettafel en loungemeubilair. Achter in de tuin moet een paviljoen komen, op maat te maken, voorzien van keuken en toilet en waarin ook in de winter gewerkt kan worden. De voortuin moet het huis op een passende en statige manier omlijsten en de inrit moet zo worden ingericht dat 4 grote auto’s kunnen worden geparkeerd.

    Toelichting:
    Omdat het hier gaat om een grote stadstuin is gekozen voor een zwemvijver met de uitstraling van een zwembad. Voor de zuivering is een plantenvijver aangelegd die met de zwemvijver in verbinding staat. In lijn met de jaren ’30 stijl zijn langs het huis, dat op een verhoogd niveau ligt, in een gelijke klinker als die in de gevel, muurtjes met trappen gemetseld. In het verlengde van de openslaande deuren in de achtergevel is een ruim hoofdterras geplaatst. Langs de voortuin van de stadstuin lopen paden, ingesloten door gazon waarin symmetrisch 3 taxusperken met rozen en één groot taxusblok zijn opgenomen. De omgeving van deze grote stadstuin is in het ontwerp betrokken door het planten van een grote solitaire fruitboom in de voortuin.