Met trots presenteer ik u een greep uit de vele projecten waaraan ik met veel passie en liefde heb gewerkt. Van mijn klanten krijg ik de feedback dat zij uiterst tevreden zijn met het resultaat en genieten van een tuin die volgens hun wensen is gerealiseerd.

  Middelgrote tuin in Eindhoven

  Opdracht:
  Het creëren van een representatieve voortuin en een sfeervolle achtertuin. De achtertuin moet twee terrassen krijgen (half-schaduw / schaduw) en enkele zitjes. Er moet een fraaie waterpartij worden opgenomen. Mooie uitzichten vanuit het huis op de tuin.

  Toelichting:
  De vormgeving in het ontwerp is gebaseerd op de vorm van het balkon aan de voorgevel van het huis. De waterpartij heeft een centrale plaats in deze middelgrote stadstuin waarop uitzicht is vanuit de woonkamer en de keuken. In de vijver is een waterloop opgenomen die door ARTIMPRESA is ontworpen. De inspiratie is een glazen deur met een handvat van RVS. Achterin de tuin is een tweede vijver opgenomen waarin de waterloop als object vòòr de taxushaag doorloopt. Hierdoor ontstaat een diepte-effect.
  Het hoofdterras naast de keuken wordt overdekt door een monumentale Capalpa die zorgt voor een mediterrane sfeer en lichte schaduw. Het achterterras ligt in een besloten hoek en heeft een eigen sfeer bepaald door een kunstobject en Oosterse plantsoorten. In de voortuin wordt het balkon geaccentueerd door een beukhaag in dezelfde vorm waardoor huis en stadstuin een geheel zijn. De beplanting is voor het grootste deel wintergroen.